• 0745 642 653

Inchiriere videoproiector si ecran de proiectie

Ai participat vreodată la un eveniment în cadrul căruia, la un moment dat, s-a oprit videoproiectorul? În acele momente, de multe ori, atenția participanților este pierdută, în timp ce prezentatorul sau persoana responsabilă de logistică încearcă să remedieze problema. Ei bine, noi ne vom asigura că nu se va întâmpla același lucru la evenimentul tău!
Vrei să pui accent pe imagine? Ai nevoie de un sistem video pentru a proiecta imagini sau videoclipuri? Iată soluția ca să scapi de grija proiecțiilor video de la evenimentul tău!

Îți punem la dispoziție servicii de inchiriere videoproiector pentru o gamă variată de evenimente, adaptabile la orice tip de spațiu, chiar și pentru un număr de peste 100 de invitați.
Fie că dorești să proiectezi imagini sau videoclipuri de ambient la o petrecere privată, fie că ai nevoie de inchiriere videoproiector pentru prezentările speaker-ilor la un eveniment corporate, îți oferim echipamente ale unor producători de top:
  • Videoproiectoare
  • Ecrane de proiecție
Ne asigurăm că pe tot parcursul evenimentului, echipamentele noastre vor funcționa și vor reda o imagine optimă, la standarde înalte. Oferim consultanță pe toată durata evenimentului, fără niciun cost adițional.

Vrei să scapi de grija proiecțiilor video din cadrul evenimentului tău? Ia legătura cu noi chiar acum pentru inchiriere videoproiector și ecran de proiecție!

Vrei să organizezi un eveniment reușit? Ia legătura cu noi!

0745 642 653 0722 56 56 24

office@avevent.ro

Adresa: Mircea Cel Batran NR.21, Brasov, Romania

Contactează-ne!