• 0745 642 653

Anca Parlea Band

Anca Parlea Band a luat nastere in februarie 2014 si de atunci au devenit o familie.
Anca Parlea Band este echipa ce-ti transforma evenimentul intr-o poveste.
Limba lor oficiala este "muzica". Diversitatea este trasatura "cheie" a acestei trupe.
Fie ca e Jazz,fie ca sunt cover-uri romanesti si internationale, vechi sau proaspat nascute, fac parte din repertoriul lor.

Trupa 6

Trupa 6 este trupa care bucura oamenii din Brasov si din intreaga tara cu muzica lor de peste 6 ani. Asta se datoreaza impletirii dintre profesionalismul de care dau dovada si voia buna pe care o raspandesc in jurul scenei. Trupa 6 este pregatita sa asigure muzica de calitate si energia la fiecare nunta, botez sau petrecere privata, in functie de cerinte si ”publicul tinta”.

Za band

Era vara. In 2009, cand ne-am gasit si am hotarat sa facem ceva muzica.
Am pus pe hartie cateva din piesele care ne plac si am zis "Ia hai sa facem noi o trupa de coveruri".La inceput am fost 5...baieti, insa dupa cum suna versurile unei celebre melodii "it would be nothing without a woman or a girl"...am decis sa completam trupa. Si iata, s-a intamplat.
Cam asa de scurt si simplu s-a nascut Za Band Daca ne-ati vazut pana acum prin cluburi, la evenimente private, nunți, botezuri, conferințe, aniversări din România și nu numai... probabil ne știți, dacă nu, probabil ne veți cunoaște în preajma evenimentelor importante din viața voastră... pentru că nimic nu este întâmplător.
Ăsta e Ză THING!

Atomic

O întâmplare ne-a unit și nici un rău nu ne-a mai despărțit. Prin studiu, cu seriozitate și perseverență am ajuns să cântăm și să trăim cântecul. Și nu oricum, pentru că depindem de lucrul bine făcut. Așa suntem noi! Formația ATOMIC:Vlad, Viorel, Sdrăilă, Florin, Alex.

Vrei să organizezi un eveniment reușit? Ia legătura cu noi!

0745 642 653 0722 56 56 24

office@avevent.ro

Adresa: Mircea Cel Batran NR.21, Brasov, Romania

Contactează-ne!