• 0745 642 653

La orice eveniment, sunetul contează!

Noi suntem alături de tine să îți oferim sonorizari evenimente impecabile, indiferent de numărul de participanți și de tipul evenimentului pe care îl organizezi.

Avem experiență în gestionarea logisticii sonore pentru evenimente diverse, de la concerte live cu un număr mare de trupe, la petreceri în cluburi și petreceri corporate sau private precum nunți, botezuri, aniversări și baluri.
Echipamentele de sunet pe care le oferim aparțin unor mărci de renume, însă nu ne rezumăm doar la a-ți oferi logistica de care ai nevoie. Îți suntem alături pe tot parcursul evenimentului cu sfaturi, consultanță și toate informațiile care te vor ajuta să duci la bun sfârșit organizarea unui eveniment cu o sonorizare memorabilă.

Indiferent de numărul de invitați ai evenimentului tău, de locul unde va avea loc sau de acustica sălii, îți vom livra echipamentul cel mai potrivit nevoilor tale de sonorizari evenimente, care va asigura un sunet impecabil și neîntrerupt.

Echipamentele noastre respectă cerințele evenimentelor indoor și outdoor, asigurând o performanță acustică uimitoare și un sunet de excepție.

Îți punem la dispoziție pentru închiriere echipamente de sunet de top:

  • Incinte acustice
  • Microfoane wireless / cu fir / fixe
  • Headset lavalieră
  • Mixer audio
  • Distribuitoare presă
  • CD player profesional

Asigurăm transportul echipamentelor de sonorizari evenimente până la destinație și ridicarea acestora, fără taxe suplimentare, pe întreaga rază a județului Brașov.

Dacă te simți pregătit să îți pui la punct întreaga sonorizare a evenimentului tău, ia legătura cu noi!

Vrei să organizezi un eveniment reușit? Ia legătura cu noi!

0745 642 653 0722 56 56 24

office@avevent.ro

Adresa: Mircea Cel Batran NR.21, Brasov, Romania

Contactează-ne!