• 0745 642 653

Luminile și masini de fum care țin ritmul distracției!

Orice petrecere memorabilă înseamnă, în afară de muzică, DJ, MC și consumație, lumini și masini de fum.

Cum ar fi o petrecere în club, fără lumini dinamice? Același lucru este valabil și pentru o nuntă, un botez, o petrecere corporate sau orice fel de eveniment care presupune distracție, suspans sau momente de dans. Cum ar fi dansul mirilor de la o nuntă, fără fumul din jurul lor care creează un ambient romantic?

De aceea, echipa AV Event vine în ajutorul tău cu o serie de echipamente de ultimă generație care vor da viață evenimentului tău! Îți punem la dispoziție spre închiriere toată gama de lumini statice și dinamice pentru crearea unei atmosfere de neuitat la petrecerea ta.

Masini de fum greu si masini de ceata

Totuși, să nu ne oprim aici. Imaginează-ți că petrecerea ta poate fi dusă la un alt nivel. Atunci când tensiunea din atmosferă e în aer, ritmul muzicii e ascendent și invitații tăi sunt în delir, deodată ringul de dans începe să scoată fum greu. Atunci vei ști că atmosfera e perfectă.

Îți punem la dispoziție masini de fum greu și ceață, pentru a crea momente de neuitat la petrecerile tale, indiferent de tematica lor.

Asigurăm transportul echipamentelor în mod gratuit, în orice locație din județul Brașov.

Pentru mai multe detalii, ia legătura cu noi!

Vrei să organizezi un eveniment reușit? Ia legătura cu noi!

0745 642 653 0722 56 56 24

office@avevent.ro

Adresa: Mircea Cel Batran NR.21, Brasov, Romania

Contactează-ne!