• 0745 642 653

Cauți DJ pentru evenimente profesionist?

Tu dai tonul, noi punem muzica! Petrecerile reușite sunt specialitatea noastră. De la crearea atmosferei pentru party-uri tematice, corporate, lansări de produs, nunți, botezuri, aniversări până la mixajul muzical din cluburi, toate fac parte din portofoliul nostru.

Cum la fiecare petrecere, muzica e ingredientul principal, echipa noastră de DJ evenimente profesioniști îți stă la dispoziție cu o gamă largă de mixuri și genuri muzicale dar și cu echipamentele necesare ca să ducă petrecerea ta la un alt nivel.

Ai nevoie de un MC la petrecerea ta?

Pentru că suntem pasionați de ceea ce facem și suntem dedicați satisfacerii nevoilor tuturor clienților noștri, oferim și servicii de MC, care vor da viață petrecerii tale prin concursuri, întreținerea atmosferei și alte idei simpatice.

Vom anima atmosfera, vom interacționa cu invitații și îi vom face să se simtă în largul lor, indiferent de tipul evenimentului. Avem o experiență relevantă și în DJ și MC pentru prezentarea de evenimente, târguri, expoziții, banchete, baluri, conferințe și garantăm că buna dispoziție și atenția audienței vor fi pe mâini bune.

Lasă-ți petrecerea animată de un VJ!

În ziua de astăzi, o petrecere în club nu mai înseamnă doar muzică, ci este un întreg proces social sofisticat care atrage din ce în ce mai mulți oameni, ca un magnet. La baza acestui proces poate sta un Vj profesionist, menit să întrețină atmosfera pe tot parcursul petrecerii.

Dacă ești proprietar de club sau pur și simplu vrei să organizezi o petrecere de neuitat într-un club, noi suntem alături de tine. VJ-ii noștri profesioniști pot stabili nivelul de calitate al experienței pe care o vor avea invitații tăi.

Vrei să afli mai multe despre cum poate un VJ să aducă la viață evenimentul tău?

Aducem dansatori profesioniști la evenimentul tău

Fie că organizezi o nuntă, un botez, o petrecere corporate sau chiar și un eveniment tematic, ai nevoie de momente de destindere care să capteze atenția invitaților tăi și să-i impresioneze.
Spectacolele electrizante oferite de echipa noastră de dansatori profesioniști vor anima evenimentul tău, indiferent de tematica acestuia! Show-urile pe care dansatorii le fac vor oferi fiecărui eveniment ritmul și distincția necesară pentru a rămâne de neuitat.

Îți oferim momente coregrafice spectaculoase care vor anima atmosfera, vor implica publicul în dans (dacă tematica evenimentului permite) și vor aduce energia și distincția de care orice eveniment are nevoie.

Îți garantăm o petrecere de neuitat!

De peste 10 ani, creăm experiențe memorabile prin serviciile de DJ evenimente, MC, VJ și dansatori profesioniști pe care le oferim. Acum, a venit timpul să organizăm alături de tine un eveniment pe care invitații tăi cu greu îl vor uita.

Contactează-ne și hai să discutăm despre cum poți organiza cel mai tare eveniment din câte s-au văzut!

Vrei să organizezi un eveniment reușit? Ia legătura cu noi!

0745 642 653 0722 56 56 24

office@avevent.ro

Adresa: Mircea Cel Batran NR.21, Brasov, Romania

Contactează-ne!