• 0745 642 653

Tu cum vrei să fie evenimentul tău?

De fiecare dată când participi la un eveniment, simți că detaliile fac diferența. Uneori, sistemul de lumini poate transforma un eveniment plictisitor într-unul distractiv. Alteori, sonorizarea unui concert poate schimba total atmosfera, indiferent de prestația artistului.

Când vine vorba de organizari evenimente, sonorizarea, luminile, DJ-ul și proiecțiile video nu ar trebui să fie grija ta. Tu trebuie să te bucuri de eveniment și să îți petreci timp de calitate cu invitații, în timp ce există o echipă care se ocupă de partea logistică pentru tine.

Noi putem fi acea echipă!

Suntem o companie născută din dorința de a contribui la organizarea evenimentelor memorabile corporate și private. Echipa noastră este formată din DJ și specialiști în logistica evenimentelor cu experiență de peste 10 ani în domeniu. Clienții noștri ne recomandă pentru soluțiile inedite pe care le oferim, profesionalismul de care dăm dovadă și calitatea serviciilor noastre.
Suntem partenerul ideal în alegerea echipamentelor tehnice potrivite pentru orice fel de eveniment, de la nunți, petreceri private sau botezuri, la congrese de afaceri, conferințe de presă sau expoziții. Nu trebuie să fii specialist în organizarea de evenimente pentru a organiza un eveniment de succes alături de noi.

Oferim nu doar soluții personalizate și adaptate nevoilor tale, ci și consultanță înainte și pe tot parcursul evenimentului, fără niciun cost suplimentar.

De asemenea, oferim și pachete standard, gata configurate, care satisfac nevoile celor mai comune tipuri de evenimente.
Indiferent dacă te implici în organizari evenimente corporate sau multimedia, precum petreceri, nunți, botezuri, congrese, expoziții sau conferințe de presă...
...te poți baza pe noi.

Organizezi o petrecere sau un eveniment corporate în viitorul apropiat? Lasă-ne pe noi să îi dăm viață! Contactează-ne să discutăm despre evenimentul tău și solicită o ofertă adaptată în funcție de bugetul tău!

Vrei să organizezi un eveniment reușit? Ia legătura cu noi!

0745 642 653 0722 56 56 24

office@avevent.ro

Adresa: Mircea Cel Batran NR.21, Brasov, Romania

Contactează-ne!