• 0745 642 653

Inchiriere bar mobil si mese luminoase

Organizezi o petrecere indoor, o nuntă sau chiar un eveniment corporate? Impresionează-ți invitații cu atmosfera futuristă creată de un bar mobil și de mese luminoase!

Îți oferim ocazia să creezi un punct de atracție pentru invitații tăi de la petrecere, care îi va încânta și le va face experiența mai plăcută! Indiferent de tipul de eveniment pe care îl organizezi dar și de meniul servit la bar, imaginează-ți privirea de pe chipul invitaților tăi când vor vedea ce surpriză îi așteaptă!
De cele mai multe ori, barul mobil transformă orice eveniment într-unul memorabil, nu doar prin aspectul său elegant și meniul diversificat, ci și prin performanța și profesionalismul barmanului din echipa noastră care servește la evenimentul tău.

Mesele noastre luminoase funcționează pe bază de LED și ele pot fi personalizate în culorile tematice ale evenimentului, devenind un adevărat punct de atracție ușor de remarcat datorită luminii emanate în jurul lor. Poți alege să utilizezi mesele luminoase doar după lăsarea serii, ca să creezi o atmosferă de vis și să transformi surpriza pentru invitații tăi într-una și mai plăcută!
Ești pregătit să dai tonul distracției la evenimentul tău? Contactează-ne pentru închirierea unui bar mobil cu barman profesionist și a unui set de mese luminoase și, garantat, vei avea un eveniment de neuitat!

Bonus, oferim și consultanță în realizarea meniurilor servite la bar. Intră acum în legătură cu noi!

Vrei să organizezi un eveniment reușit? Ia legătura cu noi!

0745 642 653 0722 56 56 24

office@avevent.ro

Adresa: Mircea Cel Batran NR.21, Brasov, Romania

Contactează-ne!